Danske rødspætter med fyld er danske rødspætter fra bæredygtigt fiskeri (MSC-certificeret fisk). De er udviklet i samarbejde med kokke fra kantine-, hotel- og konferencekøkkener, og de findes i to varianter. Den ene med fyld af tomat og mozzarella, tilsmagt løg, basilikum og oregano - den anden med fyld af flødeost og rød peberfrugt, tilsmagt citron.
Danske rødspætter med fyld har en saftig og fyldig smag og en knasende sprød panering - en sprødhed, der holder. Størrelsen på 70 g gør det let at portionere og kalkulere og er med til at minimere madspild.
Danske rødspætter med fyld er en nem og fleksibel løsning i køkkenet. De tilberedes på 12-15 min. i ovn direkte fra frost, hvilket gør dem oplagte at have i fryseren til dage, hvor der pludselig er brug for ekstra serveringer eller der sker noget uforudsigeligt.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.