Bæredygtig nyhed

Danske rødspætter med fyld 

  1. Knasende sprød panering på 12-15 min. - i ovn direkte fra frost.
  2. Saftig og fyldig smag.
  3. Velegnet til portionering (70 g pr. stk.).

Danske rødspætter med fyld er danske rødspætter fra bæredygtigt fiskeri (MSC-certificeret fisk). De er udviklet i samarbejde med kokke fra kantine-, hotel- og konferencekøkkener, og de findes i to varianter. Den ene med fyld af to­mat og mozzarella, tilsmagt løg, basilikum og oregano - den anden med fyld af flødeost og rød peberfrugt, tilsmagt citron. 

Danske rødspætter med fyld har en saftig og fyldig smag og en knasende sprød panering - en sprødhed, der holder. Størrelsen på 70 g gør det let at portionere og kalkulere og er med til at minimere madspild.

Danske rødspætter med fyld er en nem og fleksibel løsning i køkkenet. De tilberedes på 12-15 min. i ovn direkte fra frost, hvilket gør dem oplagte at have i fryseren til dage, hvor der pludselig er brug for ekstra serveringer eller der sker noget uforudsigeligt. 

Ingen af Royal Greenlands rødspætter er fanget med bomtrawl.

Opskrifter og artikler til inspiration

Har du spørgsmål til temaet?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Skriv en e-mail
Besøg websitet

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.