Power bowl med ØSTERSØ fiskefileter

TID

40 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 g Østersø fiskefilet pan. 45-70 gr. frosne
  • 700 g ris
  • 5 stk avocado
  • 1 stk rød spidskål
  • 500 g edamamebønner
  • 5 stk store Gulerod
  • 1 bk rucola
  • 3 dl sød chilisauce
  • evt. koriander

Fremgangsmetode

De frosne ØSTERSØ fiskefileter tilberedes direkte fra frost på en forvarmet pande (middel/hård varme med olie og smør) i ca. 3½-4 min., eller i friture (180°C) i ca. 1½-2 min.

Kog risene som anvist på pakken og afkøl dem.

Snit spidskålen fint, skær gulerødderne i julienne, hak rucolaen og halvér avocadoerne og skær dem i skiver.

Anret 10 bowls med ris i bunden, grøntsagerne opdelt ovenpå og top med ØSTERSØ fiskefileter. Pynt evt. med koriander.

Server med sød chilisauce ved siden af.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.