ØSTERSØ fiskefilet med bagte rodfrugter og krydderurtehummus

TID

60 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk Østersø fiskefilet pan. 45-70 gr. frosne
  • 10 stk bagekartoffel
  • 5 stk pastinakker
  • 5 stk Gulerod
  • 1 stk knoldselleri
  • 1 dl mild olie

Hummus

  • 2 dåser kikærter drænede og skyllede
  • 300 g frosne ærter
  • 2 spsk tahin
  • 3 fed hvidløg
  • 1,5 dl olivenolie
  • 1 stk Citron (saft og skal)
  • 1,5 tsk stødt spidskommen
  • 2 dl hakket bredbladet persille
  • 1 dl hakket mynte

Fremgangsmetode

De frosne ØSTERSØ fiskefileter tilberedes direkte fra frost på en forvarmet pande (middel/hård varme med olie og smør) i ca. 3½-4 min., eller i friture (180°C) i ca. 1½-2 min.

Bagekartofler, pastinakker, gulerødder og knoldselleri skæres i stave. Vend dem i olie og bag i ovnen ved 200°C i ca. 45 min. til de er gyldne og sprøde.

Blend alle ingredienserne til hummussen til en grov masse. Smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft. Tilsæt evt. lidt vand, hvis den er for tyk.

Server ØSTERSØ fiskefileterne med krydderurtehummus og de bagte rodfrugter.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.