ØSTERSØ fiskefilet med bagte rodfrugter og krydderurtehummus
TID
60 minutter
SERVERING
10 portioner
Hummus
De frosne ØSTERSØ fiskefileter tilberedes direkte fra frost på en forvarmet pande (middel/hård varme med olie og smør) i ca. 3½-4 min., eller i friture (180°C) i ca. 1½-2 min.
Bagekartofler, pastinakker, gulerødder og knoldselleri skæres i stave. Vend dem i olie og bag i ovnen ved 200°C i ca. 45 min. til de er gyldne og sprøde.
Blend alle ingredienserne til hummussen til en grov masse. Smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft. Tilsæt evt. lidt vand, hvis den er for tyk.
Server ØSTERSØ fiskefileterne med krydderurtehummus og de bagte rodfrugter.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400