Danske VESTERHAVS rødspætter med rodfrugtmos, urter og grønt

TID

40 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 kg Danske Vesterhavs rødspætte 100-130
  • 2,5 kg rodfrugt fx kartofter, pastinakker og knoldselleri
  • 2 spsk Dijonsennep
  • 2 dl hakkede urter fx bredbladet persille og estragon
  • 150 g smør
  • sæsonens grønt, fx salat og friske ærter evt. marinerede rødløg
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Tilbered de danske VESTERHAVS rødspætter direkte fra frost – enten i friture ved 180°C i 1½-2 min. eller på en varm pande i smør og olie i ca. 3½-4 min.

Kog rodfrugterne let møre, hæld vandet fra og mos dem groft med smør, sennep og urter. Smag til med salt og peber.

Server rødspætterne med mos, sæsonens grønt og evt. marinerede rødløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.