Ærtesuppe med stegt sej og creme fraiche

TID

20 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 5 g Sejloins 60-80g MSC optøede
  • 500 g ærter optøede
  • 500 g babyspinat
  • 1 bdt basilikum
  • 2 liter hønsefond
  • 250 g sukkerærter
  • 5 dl Creme fraiche eller skyr
  • 5 skiver rugbrød
  • 2 dl citronolie
  • 2 bdt ærteskud
  • vegetabilsk olie til stegning
  • salt og hvid peber

Fremgangsmetode

Skær rugbrødet i grove tern og bag dem i ovnen i 8-10 min. ved 180°C.

Skær fiskene i mindre stykker a ca. 20 g. Steg dem i olie på en pande i 2 min. på hver side.

Kog fonden op og blend den med ærter, spinat og basilikum. Smag til med salt og peber.

Fordel suppe, sukkerærter, creme fraiche, rugbrød, citronolie, ærteskud og fisk i ti varme skåle. Server straks.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.