Få succes med økologisk surdejsbrød

Brug for en hjælpende hånd i en travl hverdag? Bliv inspireret til bedre bagværk og lær fra Valsemøllens egne fagfolk. Vores ambition er at du lykkes med dit bagværk, hver gang. Gå på opdagelse her på siden og få gratis bagekursus, inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og bagehacks.

Glæd dine gæster med duften af friskbagt surdejsbrød

Bag lækre, friskbagte og økologiske surdejsbrød fra bunden eller fra blandinger. Bag dem som dine egne signaturbrød eller ud fra vores opskrifter. Med vores serie Valsemøllen Signatur® er du sikret et godt udvalg af økologisk mel og melblandinger.

Få god inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og bagehacks i Valsemøllens nye bagekoncept.

Se hele temaet her

Galleri

Sådan bager du forskellige runde, lange og små brød fra samme dej

Sådan folder du dej i bagekasse

Sådan beregner du vandtemperatur for at opnår den rette dejtemperatur

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.