Fyldte rødspætter med flødeost og rød peberfrugt med spidskål, gulerødder, radiser og saltede mandler

TID

35 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk fyldte rødspætter med flødeost og rød peberfrugt
  • 1 stk rød spidskål
  • 1 stk spidskål
  • 2 bdt radise
  • 10 stk Gulerod
  • 2 cl chiliolie
  • 2 dl hakket bredbladet persille
  • 1 stk Citron
  • 200 g saltede ristede mandler
  • salt og peber

Fremgangsmetode

De frosne fyldte rødspætter med flødeost og rød peberfrugt tilberedes efter anvisning på emballagen.

Finsnit begge spidskål, brug evt. et mandolinjern. Halver radiserne og skræl og skær gulerødder i tynde skriver.

Bland chiliolie, hakket bredbladet persille, citronsaft og revet -skal i en stor skål. Pisk det sammen og smag til med salt og peber. Tilsæt herefter de snittede grønsager og de saltede mandler.

Serveres portionsanrettet med de fyldte rødspætter.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.