Sejloins med persillecreme, grove rodfrugter og kartofler
TID
90 minutter
SERVERING
10 portioner
Dressing
Smør smeltes i en gryde og mel tilsættes. Bag af i 2-3 minutter og tilsæt mælk og fløde under piskning. Kog i 3-4 minutter og blend derefter med persille til en flot grøn farve opnås. Smag til med salt og peber. Sovsen hældes over den optøede fisk i et ovnfast fad. Det hele bages i ovnen ved 180 grader i ca. 25 minutter.
Selleri skæres i stave og kartofler halveres og vendes i olie. Bag i en ovn ved 220 grader i ca. 50 minutter til de er gyldne og sprøde. Drys med salt når de kommer ud af ovnen.
Ingredienserne til dressingen røres sammen og smages til med salt og peber.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400