Sejloins med persillecreme, grove rodfrugter og kartofler

TID

90 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 dl Sejloins 60-80g MSC
  • 7 dl mælk
  • 1 dl fløde
  • 0,5 bdt skyllet bredbladet persille
  • 50 g smør
  • 60 g hvedemel
  • salt og peber
  • 1 kg skrællet knoldselleri
  • vaskede små Kartofler med skræl
  • 1 dl neutral olie

Dressing

  • 4 dl Creme fraiche 18%
  • 2-3 spsk. fintrevet peberrod
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Smør smeltes i en gryde og mel tilsættes. Bag af i 2-3 minutter og tilsæt mælk og fløde under piskning. Kog i 3-4 minutter og blend derefter med persille til en flot grøn farve opnås. Smag til med salt og peber. Sovsen hældes over den optøede fisk i et ovnfast fad. Det hele bages i ovnen ved 180 grader i ca. 25 minutter.

Selleri skæres i stave og kartofler halveres og vendes i olie. Bag i en ovn ved 220 grader i ca. 50 minutter til de er gyldne og sprøde. Drys med salt når de kommer ud af ovnen.

Ingredienserne til dressingen røres sammen og smages til med salt og peber.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.