Fyldte rødspætter med tomat og mozzarella med bønnesalat

TID

35 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g fyldt rødspætte med tomat og mozzarella
  • 300 g grønne bønner
  • 2 dåser butter beans (a 250g)
  • 2 dåser kidneybønner (a 250g)
  • 400 g edamamebønner
  • 200 g spinat
  • 2 stk økologiske citroner saft og skal
  • 3 fed hvidløg
  • 2 dl citronolie
  • salt og peber

Fremgangsmetode

De frosne rødspætter med tomat og mozzarella tilberedes efter anvisning på emballagen.

De grønne bønner blancheres i ca. 2-3 min. og flækkes på langs. Butterbeans, kidneybønner, edamamebønner samt spinat skylles og vendes sammen med de grønne bønner i en stor skål.

Citronsaft, revet citronskal, knust hvidløg og citronolie piskes sammen i en skål og smages til med salt og peber. 

Dressingen hældes over bønnesalaten og serveres med de lune rødspætter.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.