Dampet rødspætte på fennikelsalat med kogt hvede og quinoa

TID

40 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 g Rødspættefilet, 50-70g, 5 Kg, MSC optøede
  • 200 g rejer optøede
  • 10 stk æg
  • 3 stk fennikel
  • 500 g hvedekerner eller hel havre
  • 500 g sort quinoa eller rapsfrø
  • 800 g hytteost
  • 150 g bredbladet persille
  • 3 dl koldpresset rapsolie
  • 4 fed hvidløg
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Kog hvedekerner og quinoa som anvist på pakken og skyl dem i koldt vand.

Kog æggene 6-7 min. og pil dem. Hold dem evt. lune i varmt vand.

Blend rapsolie og hvidløg grundigt.

Skyl hytteosten i en si under koldt vand.

Krydr rødspætterne med salt og bag dem i ovnen i 8-10 min. ved 180 °C.

Vend fintsnittet fennikel med hvedekernerne, quinoa, hytteost, plukket persille, rejer og hvidløgsolie. Smag til med salt og peber og anret salaten med de varme fisk og flækkede æg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.