Engens grønne fisk

TID

60 minutter

SERVERING

100 portioner

Ingredienser

  • 10 kg alaskasej, 60-80g, MSC
  • 1 kg smør
  • 1,8 liter rasp
  • 8 stk Citron (kun skallen)
  • 170 g dild
  • 170 g persille
  • 170 g spinat
  • Salt
  • 1 kg Gulerod
  • 200 g smør
  • vand
  • Salt

Kartoffelmos

  • 15 kg kartoffel
  • 2 liter mælk
  • 3 dl olivenolie
  • salt og peber
  • muskatnød

Fremgangsmetode

Læg fisken i en form. Blend rasp, citronskal, dild, persille og spinat og hæld blandingen over fisken. Bag i ca. 10-12 minutter ved 210°C.

Skær gulerødderne i ca. 1 cm tykke skiver. Sæt saltet vand i kog. Hæld det kogende vand over gulerødderne og tilsæt smør. Lad det stå under låg til retten skal serveres.

Til kartoffelmosen koges kartoflerne. Pisk kartoflerne med mælk og olivenolie. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Server fisken med kartoffelmosen og gulerødderne.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.