Torsketacos med marineret rødkål og ærtetzatziki

TID

30 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 900 stk Torskefilet m/skind og ben 220-450g (eller sej / alaskasej)
  • 2 stk æg
  • 2 dl pankorasp
  • 10 stk små fuldkorns tortilla
  • 1 stk lille rødkål
  • 2 stk lime
  • 1 spsk akaciehonning
  • 300 g græsk yoghurt
  • 500 g ærter
  • 4 fed hvidløg
  • 1 bdt lille kørvel
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Snit rødkålen fint – brug en pålægsmaskine eller et mandolinjern.

Mariner kålen i lime og honning og smag til med salt og peber. Lad det trække på køl.

Hæld 1 l kogende vand over ærterne og lad dem stå i 5 min. Dræn vandet af og kør dem på en foodprocessor med græsk yoghurt, hvidløg og kørvel. Smag til med salt og peber.

Skær fisken i mindre stykker a ca. 30 g pr. stk. Krydr med salt og peber. Dyp stykkerne i sammenpisket æg og herefter i pankorasp.

Steg fisken i olie i 2 min. på hver side.

Fordel rødkål, ærtetzatziki og fisk på de 10 tortillas, fold dem sammen og server straks.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.