Sej gratineret med blegselleri, ost og timian

TID

45 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 g Sejloins 60-80g MSC
  • 400 g mozzarella
  • 250 g soltørrede tomat
  • 1 dl finthakket frisk timian
  • 0,5 bdt bladselleri i fine tern
  • 1 grøn peberfrugt i tern

Dressing

  • 4 dl Creme fraiche 18%
  • 2 spsk Dijonsennep
  • saften af en ½ Citron
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Foodproces soltørrede tomater og ost sammen til en masse. Bland selleri, peberfrugt timian, salt og peber i.

Den optøede fisk ligges i gastrobakke og oste-/grøntsagsmassen fordeles over.
Det hele bages i ovnen ved 215 grader ca. 25 minutter.

Alle ingredienserne til dressingen røres sammen og smages til med salt og peber.

Den gyldne fisk serveres med groft brød og grøn salat med dressing.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.