Rødspætteburger

TID

25 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk Rødspætte færdigstegt 70-100g MSC (optøede)
  • 10 stk burgerbolle (fuldkorn)
  • 10 blade romainesalat
  • 5 dl relish
  • 1 kg pommes frites
  • Salt

Fremgangsmetode

Skyl romainesalaten og skær den i grove stykker.

Fordel salat, de optøede fisk og relish i de flækkede burgerboller, læg overbollen på og skær burgerne i kvarte.

Hold evt. burgerne sammen med tandstikkere.

Server med ovnbagte pommes frites.

TIP!

Fisken kan også varmes direkte i ovnen fra frost, ca. 9 min. ved 230 °C. Varm evt. også bollerne ca. 3 min. ved 180 °C.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.