Fiskenuggets med ovnbagte løg og græskar

TID

60 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 g Sejnuggets, ca 20g, MSC færdigstegt
  • 800 g fuldkornsspaghetti
  • 1 liter fjerkræbouillon
  • 2 stk hokkaidogræskar
  • 10 stk små rødløg
  • 20 stilke timian
  • 5 fed hvidløg
  • 1 dl vegetabilsk olie
  • 4 dl skyr
  • 1 dl chilisauce
  • salt og hvid peber

Fremgangsmetode

Flæk græskarrene og skrab kernerne ud. Skær græskarret i grove stykker. Skræl løgene og skær dem i halve. Blend olien med pillede hvidløg.

Vend græskar og løg med olie og timianstilke og krydr med salt og peber. Bag dem i en forvarmet ovn i 20 min. ved 200 °C.

Kog spaghettien som anvist på pakken og skyl den i koldt vand.

Rør skyr med chilisauce og smag til med salt og peber.

Lun de frosne nuggets i ovnen i ca. 9 min. ved 230 °C.

Kog bouillonen op, tilsæt spaghettien og kog som anvist på emballagen.

Server straks med græskar, løg, nuggets og dip. Drys evt. med revet parmesan.

TIP!

De færdigstegte nuggets kan også tøs op og serveres kolde – uden at blive lunet. De er nemlig tilberedt til en kernetemperatur på 72 °C i forvejen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.