Risotto med svampe, spinat og rejer

TID

30 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 g Nordatlantiske koldtvandsrejer
  • 750 g risottoris
  • 1 kg champignon
  • 1 kg spinat
  • 2,5 dl hvidvin
  • 2 liter kraftig fjerkræbouillon (skal være varm)
  • 1 spsk røget paprika (kan udelades)
  • 150 g parmesan
  • vegetabilsk olie til sautering
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Skær svampene i kvarte og steg dem på en pande i olie ved høj varme i 5 min.

Læg spinaten i en varm pand og vend den rundt i 2 min. Smag til med salt og peber og sæt panden til side.

Sauter risene i olie til de bliver klare; det tager ca. 5 min. Tilsæt hvidvin og lad det simre, til risene har optaget vinen.

Tilsæt nu 2 dl bouillon ad gangen og lad risene næsten optage væden, før de næste 2 dl tilsættes osv. Fortsæt til risene er møre.

Når risene er færdige, tages de af varmen og den revne parmesanost samt spinat og svampe vendes i. 

Vend evt. rejerne med røget paprika og server straks med den varme risotto.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.