Risotto med svampe, spinat og rejer
TID
30 minutter
SERVERING
10 portioner
Skær svampene i kvarte og steg dem på en pande i olie ved høj varme i 5 min.
Læg spinaten i en varm pand og vend den rundt i 2 min. Smag til med salt og peber og sæt panden til side.
Sauter risene i olie til de bliver klare; det tager ca. 5 min. Tilsæt hvidvin og lad det simre, til risene har optaget vinen.
Tilsæt nu 2 dl bouillon ad gangen og lad risene næsten optage væden, før de næste 2 dl tilsættes osv. Fortsæt til risene er møre.
Når risene er færdige, tages de af varmen og den revne parmesanost samt spinat og svampe vendes i.
Vend evt. rejerne med røget paprika og server straks med den varme risotto.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400