Krydret edemamepasta med sataysauce, frisk koriander og torsk

TID

15 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 5 g Torskeloins 120-140g optøede
  • 600 g soyabønnepasta
  • 1 liter sataysauce
  • 1 bdt frisk koriander
  • 2 dl peanuts
  • salt og peber

Hjemmelavet sataysauce

  • 800 g usaltede peanuts
  • 2 dl syltede jalapeños
  • 1 liter kokosmælk
  • 3 spsk tomatpuré
  • 5 fed hvidløg
  • 0,5 dl citronsaft
  • 1,5 dl oyster sauce
  • 0,5 dl soyasauce

Fremgangsmetode

Krydr de 5 torskeloins med salt og peber og bag dem i ovnen i 6-7 min. ved 180 °C. Halvér loins inden servering. 

Kog pastaen som anvist på emballagen og vend den med sataysaucen.

Fordel pastaen på 10 små tallerkener og læg de varme fisk på.

Drys med peanuts og grofthakket koriander og server straks.

Hjemmelavet sataysauce

Blend usaltede peanuts med syltede jalapeños, kokosmælk, tomatpure, hvidløg, citronsaft, oyster sauce og soyasauce.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.