Klassisk rejecocktail

TID

30 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 700 stk kogte og pillede Nordatlantiske koldtvandsrejer
  • 5 stk romainesalat
  • 1 stk agurk
  • 2 bdt avocado
  • 200 ml cocktailsauce
  • Et par dråber tabasco
  • 100 ml olivenolie
  • dild til pynt

Fremgangsmetode

Optø koldtvandsrejerne.

Snit salaten fint, og skær agurken i tern. 

Fjern skrællen og stenen fra avocadoen. Skær den i tynde skiver. 

Bland salat og agurk med cocktailsauce. 

Skær flutet i tynde skiver, gnid dem med olivenolie og salt, og rist dem på grillen. 

Kom salaten i bunden af glasset og pynt med rejer, avocadoskiver og Tabasco-sovs og dild på toppen. Serveres med det ristede flute.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.