Varmrøget laks i tortilla med spidskål og mangochutney

TID

10 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 stk Varmrøget laks m/peber,800-1600g
  • 10 stk tortilla
  • 1 stk lille spidskål
  • 5 dl mango chutney

Fremgangsmetode

Træk skindet af den optøede laks og træk kødet i stykker med en gaffel.

Fordel laks, snittet spidskål og mangochutney i de 10 tortillas og rul dem sammen.

Skær rullerne i stykker af 3-4 cm.

Server evt. med mere mango-chutney.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.