Græskarsuppe med sej med sauteret kinakål og spinat
TID
45 minutter
SERVERING
10 portioner
Græskarene flækkes og kerner samt lameller skrabes ud. Skrællen skæres af og græskarene skæres i grove stykker. Vendes med olie, salt og peber og bages i en
forvarmet ovn i 25 min. v/ 200°C.
Bouillonen koges op, blendes med græskarstykkerne og knust hvidløg, og smages
til med salt og peber.
Fiskene krydres med salt og peber, og bages i en forvarmet ovn i ca. 30 min. v/ 100°C (Kernetemperatur på 55 – 65°C).
Fintsnittet kinakål, spinat, finthakket chili, fintsnittet citrongræs, sesamfrø og knust hvidløg sauteres i sesamolie og smages til med salt og peber.
Fiskene skæres eller brækkes i mindre stykker, og lægges forsigtigt i suppen sammen med kålblandingen. Suppen serveres straks.
Drys evt. 300 g rejer i den varme suppe inden servering.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400