Græskarsuppe med sej med sauteret kinakål og spinat

TID

45 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk Sejloins 60-80g MSC optøede
  • 3 stk hokaido græskar
  • 0,5 håndfulde vegetabilsk olie
  • 2,5 liter kraftig fjerkræbouillon
  • 1 stk kinakål
  • 200 g frisk spinat
  • 1 stk rød chili
  • 1 stilke citrongræs
  • 5 spsk sesamfrø
  • 4 fed hvidløg
  • 3 spsk sesamolie
  • salt og hvid peber

Fremgangsmetode

Græskarene flækkes og kerner samt lameller skrabes ud. Skrællen skæres af og græskarene skæres i grove stykker. Vendes med olie, salt og peber og bages i en
forvarmet ovn i 25 min. v/ 200°C.

Bouillonen koges op, blendes med græskarstykkerne og knust hvidløg, og smages
til med salt og peber.

Fiskene krydres med salt og peber, og bages i en forvarmet ovn i ca. 30 min. v/ 100°C (Kernetemperatur på 55 – 65°C).

Fintsnittet kinakål, spinat, finthakket chili, fintsnittet citrongræs, sesamfrø og knust hvidløg sauteres i sesamolie og smages til med salt og peber.

Fiskene skæres eller brækkes i mindre stykker, og lægges forsigtigt i suppen sammen med kålblandingen. Suppen serveres straks.

Tip

Drys evt. 300 g rejer i den varme suppe inden servering.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.