Det er vores fornemmeste opgave at gøre det nemt og muligt for dig at glæde dine gæster med duften og smagen af friskbagt brød. Med vores udvalg af meltyper og blandinger får du alt det, der skal til for at servere velsmagende, friskbagt økologisk bagværk til alle dagens måltider – til fordel for brødkvaliteten, økonomien og dit madhåndværk.
STORT ØKOLOGISK OG DANSK UDVALG
Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på jeres bagværk, får du adgang til et stort sortiment af både økologisk og dansk mel, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og det lækre, vellykkede bagværk – hver gang. Vores blandinger gør det nemt at bage mange forskellige, spændende brød ud fra den samme grunddej, så du altid kan servere et afvekslende og velsmagende udvalg.
PROFESSIONEL SPARRING TIL PROFESSIONELLE KØKKENER
Vores dygtige udviklingsbagere udvikler hele tiden nye, innovative produkter og opskrifter, der imødekommer tidens madstrends. Derfor står vi også klar med sparring, bagekurser og inspirerende opskrifter til dig – fagfolk til fagfolk.
Vores mølletraditioner og passionen for godt bagværk stammer helt tilbage fra 1899, hvor Valsemøllen blev grundlagt på havnen i Esbjerg, hvor møllen stadig ligger den dag i dag. Siden har vi udvidet med møller i Køge og Svendborg, hvor vi hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer.
Du kan kontakte virksomheden på nedenstående oplysninger:
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Følg virksomheden på:
Mazarinkage med fuldkorn og æbler - Kornets hus
Månedens opskrift fra Kornets hus - Knækbrød af overskudsrugbrød
Du bestemmer! Sæt dit eget præg på fyldet og server dem for dine gæster.
Månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad
Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.
Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".
Bliv klar til sommerens kommende sæson med Valsemøllens nye sommerkampagne til professionelle.
April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.