om virksomheden

Sammen om det gode bagværk - vil du være med?

Det er vores fornemmeste opgave at gøre det nemt og muligt for dig at glæde dine gæster med duften og smagen af friskbagt brød. Med vores udvalg af meltyper og blandinger får du alt det, der skal til for at servere velsmagende, friskbagt økologisk bagværk til alle dagens måltider – til fordel for brødkvaliteten, økonomien og dit madhåndværk. 

STORT ØKOLOGISK OG DANSK UDVALG 
Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på jeres bagværk, får du adgang til et stort sortiment af både økologisk og dansk mel, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og det lækre, vellykkede bagværk – hver gang. Vores blandinger gør det nemt at bage mange forskellige, spændende brød ud fra den samme grunddej, så du altid kan servere et afvekslende og velsmagende udvalg. 

PROFESSIONEL SPARRING TIL PROFESSIONELLE KØKKENER 
Vores dygtige udviklingsbagere udvikler hele tiden nye, innovative produkter og opskrifter, der imødekommer tidens madstrends. Derfor står vi også klar med sparring, bagekurser og inspirerende opskrifter til dig – fagfolk til fagfolk. 

Vores mølletraditioner og passionen for godt bagværk stammer helt tilbage fra 1899, hvor Valsemøllen blev grundlagt på havnen i Esbjerg, hvor møllen stadig ligger den dag i dag. Siden har vi udvidet med møller i Køge og Svendborg, hvor vi hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer.

VIRKSOMHEDENS BRANDS

SENESTE NYT FRA VIRKSOMHEDEN

Se alle nyheder fra Valsemøllen >
01.08.2024

Sprød sommer-sandwich! ☀️

Du bestemmer! Sæt dit eget præg på fyldet og server dem for dine gæster.

01.08.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Rugotto

Månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.