BAG GODT BRØD MED FULDKORN

Bag med mere fuldkorn og giv dine gæster velsmagende og sundere brød. Være med til at fejre Årets Fuldkornsdag d. 19. Januar 2024 i partnerskab med Fuldkornspartnerskabet. Hele året kan du finde inspiration til at bage godt fuldkornsbagværk lige her

 

MERE FULDKORN OG KLIMAVENLIGE MÅLTIDER I DE PROFESSIONELLE KØKKENER

I Valsemøllen er vi førende indenfor fuldkornsprodukter til professionelle køkkener. Vidste du, at i De officielle Kostråd anbefaler Fødevarestyrelsen fuldkorn og planterig mad, som en vigtig del af sunde og klimavenlige måltider? Ifølge tal fra Klimarådet, så kan vi reducere klimaaftrykket fra måltiderne med 31-45 % om året alene ved at følge De officielle Kostråd – godt for sundhed og klima,

Hos Valsemøllen tilbyder vi til fagfolk og forbrugere mere end 65 produkter markeret med Fuldkornslogoet. Heriblandt vores serie Valsemøllen Signatur® til fagfolk i køkken og bageri.

Find fuldkornsopskrifter til fagfolk her

Fuldkornsopskrifter til fagfolk

ER ET FULDKORNSBRØD FYLDT MED KERNER?

Hvis du spørger en tilfældig dansker, hvad et fuldkornsbrød er, vil de fleste sandsynligvis svare, at et fuldkornsbrød er fyldt med hele kerner. Det er dog kun delvist rigtigt. Et fuldkornsbrød kan godt indeholde kerner, men ikke nødvendigvis. Det er nemlig ikke indholdet af hele kerner, der gør brødet til et fuldkornsbrød.

For at bære betegnelsen fuldkornsbrød skal brødet, rug- eller hvedebrødet, være bagt med minimum 50% fuldkornsmel, dvs. mel hvor hele kornet er blevet formalet til fint mel. Et moderne fuldkornsbrød kan derfor sagtens være lyst, fint og luftigt som et franskbrød eller et lyst specialbrød og behøver altså ikke indeholde kerner.

Fuldkornsprodukter fra Valsemøllen

Har du spørgsmål til temaet?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Skriv en e-mail
Besøg websitet

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.