om virksomheden

Hvad én mand ej magtede, de mange løfte”. Det var tanken, der i 1882 fik en flok lokale landmænd i Hjedding i Sydvestjylland til at gå sammen om at etablere Danmarks første andelsmejeri.

Frem til 1950’erne voksede over 1600 andelsmejerier op over hele landet. Her betød stigende krav til kvalitet og effektivitet, at nogle mejerier lukkede, mens andre – præcis som i den oprindelige andelstanke – lagde sig sammen i Mejeriselskabet Danmark (MD). MD fusionerede i 2000 med svenske Arla og blev til Arla Foods.

Global – med rødder i Norden

Selvom Arla i dag er en global mejerikoncern med produktion i 13 lande og mange tusinde medarbejdere, er tilknytningen til vores oprindelse meget stærk. Vi er stolte af vores rødder og af vores unikke råvare, mælken.

Det er en stolthed, som med tiden har udviklet sig til en passion. En passion for vores produkter, for god mad og for livets små glæder. Vores passion forvandler hvert år fire milliarder kilo råmælk til varer på butikkernes hylder. Vores passion står på morgenbordet og simrer i gryderne. Vores passion giver danskerne inspiration til gode madvaner. 

VIRKSOMHEDENS BRANDS

SENESTE NYT FRA VIRKSOMHEDEN

Se alle nyheder fra Arla Pro. >
06.02.2023

NYHED! Cocio Delight

Cocio® Delight tilbyder en balanceret chokoladesmag og er en dejlig og forfriskende kakaomælk.

03.11.2022

NYHED! Lurpak Let Smør

To nye smør varianter fra Lurpak

03.11.2022

NYHED! Unika Usaltet Smør

Ny usaltet smør fra Unika

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.