TID TIL FASTELAVNSBAGVÆRK

Officielt starter sæsonen for fastelavnsboller i februar, men vi erfarer, at flere åbner sæsonen tidligere, lige efter nytår.

Vi har samlet opskrifter og inspiration til fagfolk til et stort og spændende udvalg af lækre, fyldige klassiske og nytænkte fastelavnsboller. Her er alt fra gammeldags og klassiske fastelavnsboller til semlorboller og som croissant. Kort sagt noget til enhver smag.

Med vores for- og helblandinger til bløddej, croissantmel og wiener-dej er der rig mulighed for at udvide sortimentet af fastelavnsboller, og samtidig spare tid og hænder – uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

BAG GAMMELDAGS FASTELAVNSBOLLER

Se med, når vores udviklingsbager, Erik Olsen, viser trin for trin, hvordan du nemt bager med bløddej. Klik ind og få vores online bløddejskursus for fagfolk og lær, hvordan du bager gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme

Se hvordan Erik Olsen bager gammeldags fastelavnsboller

Har du spørgsmål til temaet?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Skriv en e-mail
Besøg websitet

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.