Officielt starter sæsonen for fastelavnsboller i februar, men vi erfarer, at flere åbner sæsonen tidligere, lige efter nytår.
Vi har samlet opskrifter og inspiration til fagfolk til et stort og spændende udvalg af lækre, fyldige klassiske og nytænkte fastelavnsboller. Her er alt fra gammeldags og klassiske fastelavnsboller til semlorboller og som croissant. Kort sagt noget til enhver smag.
Med vores for- og helblandinger til bløddej, croissantmel og wiener-dej er der rig mulighed for at udvide sortimentet af fastelavnsboller, og samtidig spare tid og hænder – uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.
Se med, når vores udviklingsbager, Erik Olsen, viser trin for trin, hvordan du nemt bager med bløddej. Klik ind og få vores online bløddejskursus for fagfolk og lær, hvordan du bager gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.