MATR Foods producerer fremtidens grønne proteiner med saft og bid. Med afsæt i økologiske, danske råvarer anvender vi svampefermentering til at omdanne frasorterede grøntsager, lokale bælgfrugter og glutenfri havregryn til en helt ny type planteprotein. Vores fungi food er spækket med dyb og umami-rig smag, og har samtidig en saftig og fast tekstur. Ingen tilsætningsstoffer, ingen tung forarbejdning. Blot fermenteringens magi.
Mød os på Madværkstedet som del af Boblerne og smag en bid!
Du kan kontakte virksomheden på nedenstående oplysninger:
Matr Foods
Kattegatvej 53
2150 Nordhavn
Danmark
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Følg virksomheden på:
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.