om virksomheden

Vi er ejet af de over 9000 danske landmænd der hver dag leverer grise og kreaturer ind til vores slagterier. Det er en stor fordel med den indsigt, og den viden som den fulde værdikæde giver os. Vi kan dermed også sikre kvalitet og sporbarhed gennem hele forløbet.

Vi afspejler vores slutbrugere. For alle vores kollegaer i marken har en køkkenfaglig fortid som kok, økonoma eller slagter. Vores baggrund som kødfaglige specialister betyder, at vi i højere grad kan tilgodese forskellige køkkeners behov. Det handler for os om at levere produkter og løsninger, der lever op til det enkelte køkkens kravsspecifikationer.

VIRKSOMHEDENS BRANDS

SENESTE NYT FRA VIRKSOMHEDEN

Se alle nyheder fra Danish Crown >
06.10.2021

Nyhed! Økologisk risengrød

Vi har ændret opskriften på vores risengrød, så den nu er økologisk

20.09.2021

Nyhed! Marineret bryststeg af gris med smokey BBQ rub

Rubben består bl.a. af paprika, hvidløg, chili og koriander med røgsmag

15.09.2021

Ny smagsvariant! Dansk kamfilet af gris

Kamfilet af gris tilsat lage og smagfuldt marineret med chipotle og ahornsirup.

17.08.2021

Steff Houlberg søger Danmarks bedste hotdogspiser

I juli og august afvikles kvalifikationsrunderne til en af årets helt store ”sportsevents”.

23.06.2021

Kantineprisen 2021

Der er nu udvalgt nominerede til Årets Kantinepris.

21.06.2021

Sol over Gudhjem 2021

Husk at se med på TV2 Fri og TV2 Play

11.06.2021

Så er det tid til en Wrap Hack

Et af de seneste skud på Food Trend-stammen er de populære Wrap Hacks

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.