DYRKET, HØSTET OG MALET I DANMARK

Det gode bagværk handler ikke kun om god smag og høj kvalitet. For os handler det også om god samvittighed og sund fornuft. Derfor dyrker, høster og maler vi vores korn i Danmark. Kornet dyrkes af udvalgte danske landmænd, der vægter både faglighed og omtanke for omgivelserne.

Den korte vej fra de danske marker til vores tre møller i Køge, Svendborg og Esbjerg skåner klimaet for unødig CO2, inden vores dygtige møllere kvalitetstester kornet og maler det efter traditionsrige forskrifter – en god historie om dansk håndværk, når det er bedst.

Læs om processen fra jord til bord

 

STORT UDVALG AF DANSK MEL TIL DET PROFESSIONELLE BAGERI OG KØKKEN

Det gode bagværk kræver de bedste råvarer. Med vores brede udvalg af dansk mel, kan du være sikker på, at du får bagestærkt og gennemtestet mel og blandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, så du kan dyrke bagerhåndværket og den gode smag.

Dansk NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til dig som håndværksbager og madprofessionel. Det er din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up.

Produkter til fagfolk

Har du spørgsmål til temaet?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Skriv en e-mail
Besøg websitet

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.