Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”
Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment – Aktiv surdej”, der giver en bageklar surdej på 15-30 minutter.
I Valsemøllens sommerunivers får du inspiration til retter og bagværk, som du nemt kan variere i den skønne, lyse sommertid. Du finder naturligvis også masser af økologiske opskrifter.
Bag f.eks. koldhævede surdejsbaguetter med saftig krumme og sprød skorpe, svampet foccacia og madbrød med masser af sommersmag. Du får også grundopskriften på den italienske surdejspizzabund, Pane Piatto, der også kan bruges til f.eks. sandwichbrød, naanbrød og minipizzaer. Ikke at forglemme luftige pølsebrød og burgerboller!
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet