Fremgangsmetode

Udskriv

Mildt, børne- og ældrevenligt rugbrød uden kerner, hvor der i denne opskrift er tilsat chiafrø: Rugmild 100/0 er med dansk økologisk rugmel, økologisk rugsur og er let sødet med brun farin og sirupsmalt.

Antal

Ca. 20 rugbrød

Fremgangsmåde

Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.

Dejtemperatur:28-30°C.
Æltetid:20 min. langsomt.
Liggetid:30 min.
Dejvægt:1.100 g.
Form:Aluform nr. 75165 eller Valsemøllens rugbrødsform.
Opslåning:Dejen vejes direkte i formen eller formes til brød
Dekoration:Drysses/vendes i økologiske chiafrø.
Hævetid (vejl.):50 min.
Bagetemperatur (vejl.):Bageriovn: Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp.
Bagetid (vejl.) :45 min. (kernetemperatur på min. 94°C).

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Iblødsætning

Opskrift

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.