Svampet foccacia og madbrød med masser af smag, bagt med Ferment – aktiv surdej. En klassiker til grillen og sommerens hygge, frokost, fester og fejringer.
Opskriften giver 5 store stk. foccacia/madbrød | 20 små stk. foccacia/ madbrød eller 27 stk. runde foccacia/madbrød.
Dejvægt i alt 8.630 g.
Fermentering i alt 900 g.
Ingredienserne røres sammen og fermenterer i 15-30 min.
Hæld alle ingredienser i æltekar el. rørekedel med dejkrog, på nær 500 g vand og 130 g salt.
Dejtemperatur: 25-27°C.
Æltetid: 4 min. langsomt, 4 min. hurtigt, 1 min. langsomt, hvor de 500 g vand tilsættes imens.Herefter 4 min. hurtigt. Når der mangler 2 min. af æltetiden, tilsættes de 130 g salt.
Liggetid
Dejvægt:
Opslåning: Vend dejen ud på et olieret bord. Hakkes ud på den ønskede vægt og formes.
Hævetid
Bagetemperatur (vejl.)
Bagetid (vejl.)
Forslag til stort foccacia/madbrød:
Forslag til rundt foccacia/madbrød:
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.