To af de største hits til grill- og sommersæsonen. Saftige, bløde, let sødlige pølsebrød og burgerboller bagt med smør og Ferment – aktiv surdej.
Opskriften giver 62 stk. pølsebrød | 50 stk. burgerboller.
Dejvægt i alt 4.950 g
Fermentering i alt 600 g.
Ingredienserne røres sammen og fermenterer i 15-30 min.
Hæld alle ingredienser i æltekar el. rørekedel med dejkrog.
Dejtemperatur: 25-27°C.
Æltetid: 6 min. langsomt og 5 min. hurtigt/mellem hastighed.
Liggetid: 20 min.
Dejvægt
Opslåning
Dekoration: Hvid sesam.
Hævetid: 60-65 min. i raskeskab ved 35°C og 80 % fugt.
Bagetemperatur (vejl.)
Bagetid (vejl.): 6-8 min.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.