Bagehjælpemidler til fagfolk

Let arbejdsgange og giv dit bagværk god holdbarhed på køl og frys uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Valsemøllens serie af bagehjælpemidler effektiviserer og aflaster dagligdagen i professionelle køkkener.

Se sortimentet her

 

Nyhed til hvedebrød – Minus 18

Minus 18 er et nyt stærkt og robust bagehjælpemiddel til hvededeje. Giver volumen og sprød skorpe og forlænger dejens holdbarhed på køl og frost op til 3 uger, afhængig af brød og proces.

Se mere om Minus 18 her

 

Nyhed til rugbrød – Rugsur, tørret surdej 

Rugsur er en tørret rugsurdej til rugbrød fremstillet på en aktiv rugsurdej. Giver den rette syregrad og surdejssmag til brødet og sikrer et velsmagende, skærefast rugbrød med god holdbarhed.

Se mere om Rugsur her

 

Nyhed til hvedebrød – Tørret Økologisk Speltsurdej

Bag velsmagende hvedebrød med en karakteristisk smag af speltsurdej. Er baseret på en traditionel moderspeltsurdej, og giver god surdejssmag, en sprødere skorpe og bedre holdbarhed til brødet.

Se mere om Tørret Økologisk Speltsurdej her

Bag med valsemøllens bagehjælpemidler

Få inspiration og opskrifter på nemme hvede- og rugbrød bagt med bagehjælpemidler.

Bagehjælpemidler til fagfolk

Let arbejdsgange og giv dit bagværk god holdbarhed på køl og frys uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Valsemøllens serie af bagehjælpemidler effektiviserer og aflaster dagligdagen i professionelle køkkener.

Se sortimentet her

 

Nyhed til hvedebrød – Minus 18

Minus 18 er et nyt stærkt og robust bagehjælpemiddel til hvededeje. Giver volumen og sprød skorpe og forlænger dejens holdbarhed på køl og frost op til 3 uger, afhængig af brød og proces.

Se mere om Minus 18 her

 

Nyhed til rugbrød – Rugsur, tørret surdej 

Rugsur er en tørret rugsurdej til rugbrød fremstillet på en aktiv rugsurdej. Giver den rette syregrad og surdejssmag til brødet og sikrer et velsmagende, skærefast rugbrød med god holdbarhed.

Se mere om Rugsur her

 

Nyhed til hvedebrød – Tørret Økologisk Speltsurdej

Bag velsmagende hvedebrød med en karakteristisk smag af speltsurdej. Er baseret på en traditionel moderspeltsurdej, og giver god surdejssmag, en sprødere skorpe og bedre holdbarhed til brødet.

Se mere om Tørret Økologisk Speltsurdej her

Har du spørgsmål til temaet?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Skriv en e-mail
Besøg websitet

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.