Let arbejdsgange og giv dit bagværk god holdbarhed på køl og frys uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Valsemøllens serie af bagehjælpemidler effektiviserer og aflaster dagligdagen i professionelle køkkener.
Minus 18 er et nyt stærkt og robust bagehjælpemiddel til hvededeje. Giver volumen og sprød skorpe og forlænger dejens holdbarhed på køl og frost op til 3 uger, afhængig af brød og proces.
Rugsur er en tørret rugsurdej til rugbrød fremstillet på en aktiv rugsurdej. Giver den rette syregrad og surdejssmag til brødet og sikrer et velsmagende, skærefast rugbrød med god holdbarhed.
Bag velsmagende hvedebrød med en karakteristisk smag af speltsurdej. Er baseret på en traditionel moderspeltsurdej, og giver god surdejssmag, en sprødere skorpe og bedre holdbarhed til brødet.
Få inspiration og opskrifter på nemme hvede- og rugbrød bagt med bagehjælpemidler.
Let arbejdsgange og giv dit bagværk god holdbarhed på køl og frys uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Valsemøllens serie af bagehjælpemidler effektiviserer og aflaster dagligdagen i professionelle køkkener.
Minus 18 er et nyt stærkt og robust bagehjælpemiddel til hvededeje. Giver volumen og sprød skorpe og forlænger dejens holdbarhed på køl og frost op til 3 uger, afhængig af brød og proces.
Rugsur er en tørret rugsurdej til rugbrød fremstillet på en aktiv rugsurdej. Giver den rette syregrad og surdejssmag til brødet og sikrer et velsmagende, skærefast rugbrød med god holdbarhed.
Bag velsmagende hvedebrød med en karakteristisk smag af speltsurdej. Er baseret på en traditionel moderspeltsurdej, og giver god surdejssmag, en sprødere skorpe og bedre holdbarhed til brødet.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.