NYHED: Bagehjælpemidler til fagfolk

Let arbejdsgange og giv dit bagværk god holdbarhed på køl og frys uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Valsemøllens serie af bagehjælpemidler effektiviserer og aflaster dagligdagen i professionelle køkkener

Bagehjælpemidler til fagfolk

Let arbejdsgange og giv dit bagværk god holdbarhed på køl og frys uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Valsemøllens serie af bagehjælpemidler effektiviserer og aflaster dagligdagen i professionelle køkkener.

Se sortimentet her

 

Nyhed til hvedebrød – Minus 18

Minus 18 er et nyt stærkt og robust bagehjælpemiddel til hvededeje. Giver volumen og sprød skorpe og forlænger dejens holdbarhed på køl og frost op til 3 uger, afhængig af brød og proces.

Se mere om Minus 18 her

 

Nyhed til rugbrød – Rugsur, tørret surdej

Rugsur er en tørret rugsurdej til rugbrød fremstillet på en aktiv rugsurdej. Giver den rette syregrad og surdejssmag til brødet og sikrer et velsmagende, skærefast rugbrød med god holdbarhed.

Se mere om Rugsur her

 

Nyhed til hvedebrød – Tørret Økologisk Speltsurdej

Bag velsmagende hvedebrød med en karakteristisk smag af speltsurdej. Er baseret på en traditionel moderspeltsurdej, og giver god surdejssmag, en sprødere skorpe og bedre holdbarhed til brødet.

Se mere om Tørret Økologisk Speltsurdej her

Bag med valsemøllens bagehjælpemidler

Få inspiration og opskrifter på nemme hvede- og rugbrød bagt med bagehjælpemidler.

VALSEMØLLENS BAGEHJÆLPEMIDLER

Galleri

Minus 18

Rugsur

Rugsur

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.