X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Inspiration

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!

22.08.2024

Gør maden mere klimavenlig - spis brød til

Korn kan bruges til meget mere end brød og kommer til at spille og større rolle i fremtiden.

03.07.2024

Fremtiden er planterig

Korn kan bruges til meget mere end brød og kommer til at spille en større og større rolle.

02.07.2024

Smagen er kernen i enhver god spiseoplevelse

Prøv vores opskrift på bao med appelsinmarinerede rejer

02.07.2024

Hvis du også elsker bacon

Bacon er helt uforlignelig, når det gælder smag og sprød lækkerhed.

24.05.2024

Orkla Danmark Foodservice inspirerer de professionelle køkkener til at få flere planter på menuen

Inspiration og opskrifter til de professionelle køkkener.

29.02.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Tasty Catering – Lav mad som du plejer på en ny måde

Velkommen til fremtidens smag!

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.

21.09.2023

Supper til de kolde dage

Suppe er ofte en undervurderet ret. Det er en billig ret og nem at tilberede i utallige udgaver!

04.07.2023

Er du klar til hotdog dag den 17. juli?

Lad os fejre den gode gamle hotdog på hotdoggens helt egen dag.

28.06.2023

Plantebaseret grillmad

Grillmad er ofte lig med store bøffer, pølser og andet kød, men hvorfor gå på kompromis med traditio

13.06.2023

Det er saftsus’me mørt!

Det vil du høre dig selv sige, når du prøver en af udskæringerne fra Tender Pork sortimentet.

12.05.2023

Forkæl dine gæster med gourmet bagværk

Forkæl jeres gæster med lækkert gourmet bagværk, der både smager og ser lækkert ud på buffeten.

24.04.2024

Pane Piatto - forbagte pizzabunde

AUTENTISKE ITALIENSKE SURDEJSPIZZABUNDE med sprød, luftig kant og saftig krumme.

21.04.2023

K-Salat er blevet MSC-mærket

Vi gør det nemt at vælge de bæredygtige løsninger.

20.04.2023

Det er helt NATURLI´

Som del af en stor international koncern har Orkla Danmark fokus på bæredygtige produkter.

13.04.2023

Santa Maria Snack Bases: Sådan laver du lækre snacks

Det er nemt med Santa Maria Snack Bases at skabe en signatursnack, der passer præcis til din restaur

13.04.2023

Samme friske mælk i ny indpakning

Arla Pro har reduceret mængden af plast i 10L bag-in-box emballagen med 75 %, fra før august 2022.

13.04.2023

Tag med os på rejsen mod et bæredygtigt køkken

Unilever Food Solutions vil vi gå i spidsen for at skabe fremtidens bæredygtige køkken.

11.04.2023

Vi ønsker at reducere klimaaftrykket på vores grisekød

Danish Crowns landmænd og slagterier arbejder målrettet på at gøre fødevareproduktionen mere klimave

11.04.2023

Nyt omfattende pilotprojekt vil reducere drivhusgasser

Arla og Royal DSM er klar med et nyt omfattende pilotprojekt.

11.04.2023

Arla opgraderer sin grønne flåde med yderligere 10 nye biogaslastbiler

Arla har bestilt yderligere 10 biogaslastbiler efter et succesrigt pilotprojekt.

11.04.2023

Grøn strøm gør tre Arla-mejerier CO2e-neutrale

Vores tre største friskmælksmejerier i Danmark er nemlig nu blevet CO2e-neutrale. Det

21.03.2023

Burgeren anno 2023

Klassisk, plantebaseret, gourmet eller fisk – en populær spise over hele verden.

15.03.2023

Inspirerende indretninger

Skab en unik indretning, der byder dine gæster indenfor i en rustik og hyggelig atmosfære.

13.03.2023

Den bedste sidekomfort til dine gæster

Gå ikke på kompromis med komfort eller stil. Find de helt rette spisebordsstole hos Trademark Living

07.03.2023

Street når det er bedst

Overskriften er mere fisk, mere plantebaseret og mere smag fra alle verdenshjørner.

07.03.2023

Digitalt madunivers - Tasty Catering

Serveringer til mange, til klimaet, til tiden

01.03.2023

Mosel-Riesling

Lækker Riesling af vinmager Jobst Karp

16.11.2022

Frikadeller med rent julehjerte

Vidste du at vores økologiske Mester’s udvalgte frikadeller, 65 g er produceret i Danmark på dansk F

16.11.2022

Nytænkninger til julebordet fra Good Food Group

6 spændende – og lidt utraditionelle opskrifter

16.11.2022

Naturlig, frisk og frossen stenbiderrogn fra Grønland

Stenbiderrogn har masser af serveringsmuligheder. Se hvilke her.

16.11.2022

Snekrabbe og hummer

Se med her og få helt styr på hvordan du piller en snekrabbe og flækker en hummer.

16.11.2022

Smagen af nybagt brød

Kvalitet og håndværk kan smages, og der er intet der slår smagen af nybagt brød. Få inspiration her.

16.11.2022

Bag brød til og gør måltidet mere klimavenligt

Vidste du, at kornprodukter gerne skal indgå i 3-4 måltider ud af 5?

16.11.2022

Bring smagen af jul ind i dine grødboller

Nemme og lækre grødbolle-snacks med et tvist af jul

13.10.2022

Sæt fisk og skaldyr på julemenuen

Jul og nytår er så småt på vej - og det kalder på lidt ekstra godt.

13.10.2022

Sæt (u)hygge på menukortet

Lige om lidt er det Halloween og det kalder på (u)hyggelige retter.

13.10.2022

Velsmagende klassikere til julebordet fra Good Food Group

Hos Good Food Group har vi et bredt udvalg af produkter til dig, som arbejder i et professionelt køk

25.03.2022

Greenwashing

Når en virksomhed anvender miljø- eller klimaudsagn, skal man være opmærksom på, at der i stigende..

25.03.2022

”Grøn markedsføring”

Mange virksomheder ønsker at fortælle deres kunder om, hvad de gør for at minimere miljø- eller klim

25.03.2022

Den store klimadatabase

I mangel på en anerkendt fælles beregningsmetode og fælles data, udgav klimatænketanken Concito i...

25.03.2022

Klimaberegning

I EU's fælles miljøplan Green Deal hedder det, at "Virksomheder, der bruger 'grønne udsagn’ i...

25.03.2022

Klima og fødevarer

FN’s klimapanel (IPCC) anslår, at det globale fødevaresystem står for cirka 30 pct. af de samlede...

25.03.2022

Den danske klimalov

Folketinget vedtog i 2020 den danske klimalov.

25.03.2022

Parisaftalen

Den ubetinget største miljøudfordring, som jorden står over for, er klimaforandringerne.

25.03.2022

Danmark mod madspild

Danmark mod Madspild er et projekt under tænketanken ONE\THIRD. Danmark mod Madspild er en...

25.03.2022

One\Third

ONE\THIRD er en tænketank, der repræsenterer hele fødekæden fra 'jord til bord', offentlige...

25.03.2022

Madspild

At undgå madspild er i de senere år kommet højt på dagsordenen hos såvel fødevareproducenter...

25.03.2022

Piktogrammer skal hjælpe med affaldssortering

For at sikre en højere genanvendelse og få udnyttet ressourcerne bedre er det politisk bestemt...

25.03.2022

Designguide for plastemballage

Et af de første konkrete resultater af partnerskabet mellem Miljøstyrelsen og detailsektoren er...

25.03.2022

Sektorpartnerskabet for plast

Der er etableret et sektorpartnerskab for plast mellem Miljøstyrelsen og detailsektoren. Målet er...

25.03.2022

Sektorsamarbejde mellem HORESTA og Miljøstyrelsen om engangsemballage og plast

Horesta har på vegne af restaurationsbranchen indgået et sektorsamarbejde med Miljøministeriet...

25.03.2022

Udvidet producentansvar for emballage

Med virkning fra 1. januar 2025 indføres der et udvidet producentansvar for emballager i Danmark...

25.03.2022

Sammen tager vi ansvar fra jord til bord

Lantmännen Unibake er ejet af svenske landmænd – gennem Lantmännen-koncernen – der er en af...

25.03.2022

Vi skaber en bæredygtig fremtid for fødevarer

Vi går forrest i arbejdet med at sikre en bæredygtig omstilling af fødevareproduktionen og er...

25.03.2022

Pap, papir og plast

Færdigvarer skal emballeres for at kunne blive transporteret hygiejnisk og effektivt samt bevare...

25.03.2022

Klima og energi

Energiforbrug og klimaaftryk på fabrikker og i fiskeriet er centrale indsatsområder...

25.03.2022

Mindre affald og flere fødevarer

Der er en begrænset mængde fisk i havene og det forpligter os til at udnytte fisken bedst muligt...

25.03.2022

Udvikling af fiskeriet – Flere arter

Hos Royal Greenland vil vi arbejde for at udnytte havets ressourcer på ansvarlig vis. I fremtiden...

25.03.2022

Bæredygtige råvarer

Royal Greenlands fiskerier skal forvaltes i henhold til videnskabelig rådgivning, og certificeres...

07.10.2021

Nyhed: DeliSoft

Sammen med vores erfarne bagere har vi skabt nogle af de bedste rugbrød. Se nyheden DeliSoft her.

15.09.2021

5 fordele ved plantebaseret kost

Vi giver dig her de 5 største fordele ved at spise mere plantebaseret.

15.09.2021

De unge går forrest i en mere plantebaseret kost.

Det plantebaserede måltid er kommet for at blive - og det er de unge, der baner vejen.

15.09.2021

Det klimavenlige valg

Her får du inspiration til, hvordan du igennem kosten kan gøre en forskel for klimaet.

15.09.2021

Når kødelskeren skal være klimavenlig

Kødfri serveringer - hvad gør man, hvis eleverne ikke ønsker at erstatte hakkebøffen med grøntsager?

15.09.2021

Mød The Vegetarian Butcher

Kan én kødfri dag om ugen gøre en forskel? Få svaret fra verdens første vegetariske slagter her.

13.09.2021

Optimal tilberedning af fisk

Det kan være en stor udfordring at tilberede fisk, så den ikke bliver tør. Læs med her og få hjælp.

13.09.2021

Superfoods fra havet

Selvfølgelig ved du, at fisk og skaldyr er sundt. Men ved du hvorfor? Læs mere her.

13.09.2021

Hvorfor vælge frossen fisk?

Frossen fisk er frisk fisk. Læs her om de mange fordele ved at anvende frossen fisk i køkkenet.

07.09.2021

Her bager vi brødet selv

Med planlægning og gode grundopskrifter kommer man langt. Få inspiration til at bage brødet selv.

07.09.2021

Sådan planlægger du friskbagt brød

Få gode idéer til friskbagt brød samt tips til præbagning og hvordan du undgår madspild.

05.07.2021

Salat bowls - en af tidens hotteste trends

Salat bowls er et fænomen, der vinder mere og mere indpas på den danske madscene – og med god grund.

05.07.2021

Succes med take away #3 - Vejen til succes

Hvad er afgørende hvis man ønsker succes med take away? Jimmy giver en række gode bud på opskriften.

05.07.2021

Succes med take away #2 - Kokkens tips

I denne film giver Jimmy fra Bánh Mi Bandits inspiration til sammensætningen af den gode salat bowl.

05.07.2021

Succes med take away #1 - Mød Bánh Mi Bandits

I filmen møder vi Jimmy fra Bánh Mi Bandits i Aarhus, som tager os med på rejsen fra begyndelsen.

13.04.2021

Året Rundt og Sommer

Med vores kollektion kan du tilbyde en pletfri oplevelse

13.04.2021

Fremtidens Lys

Optimer effektiviteten reducer omkostningerne med Dunis LED lys

13.04.2021

Jagten på den perfekte cheeseburger

At lave den perfekte cheeseburger kræver viden og dygtighed – og selvfølgelig den helt rigtige ost

19.03.2021

Camping 2021

Opret den goodfoodmood-stemning på dit camping i år!

08.02.2021

Husk også den gode rugbrøds-sandwich

Mange forbinder måske en sandwich med lyst brød

05.11.2020

Inspiration til fyld og hjemmerørte sandwich-spreads

Det rigtige fyld er helt afgørende for en god sandwich

05.11.2020

Ny generation af sandwich

3 sandwich-nyheder fra Schulstad Bakery Solutions

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

Vejen til fremtidens kantine er fyldt med mulighed for nytænkning og en bedre totaloplevelse

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Sådan holder du gang i køkkenet med take away

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #1 - Introduktion

Corona har ændret fremtidens kantine. Se her hvordan du som kantine kan tage udfordringen op.

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Spar tid med flere deltilberedte løsninger.

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Mere personalisering, effektivitet og mindre madspild

13.11.2020

Kantinens Nye Normal - #2 - Front Cooking

Hør hvorfor tiden aldrig har været mere rigtig til at kigge mere ind i front-cooking.

25.08.2020

Frisk borddækning

Hygiejniske løsninger til din virksomhed

15.06.2020

#spisudeigen på din lokale grillbar

Det lækre, hurtige og uhøjtidelige indslag i hverdagen er for mange den lokale grillbar.

15.06.2020

#spisudeigen og få øl'en, sodavanden eller det hurtige måltid

Det hurtige måltid der bliver dagens højdepunkt og den planlagte/uventede øl der bliver til et minde

15.06.2020

#spisudeigen på café

At nyde tiden med vennerne, familien og de nærmeste, kan tilføre hverdagen fornyet energi

15.06.2020

#spisudeigen på familierestauranten

En hyggelig dag eller aften ude med familien kan give kvalitetstid og mere nærvær.

15.06.2020

#spisudeigen på den lokale restaurant

Derfor skal du spise ude igen på din lokale restaurant

01.04.2020

F50 - Sprout out Loud

At dyrke spirer er spændende, og resultatet er ligeså lækkert, som det er sundt.

01.12.2017

Convenience på flere niveauer

En ting er de convenience-løsninger, køkkenerne tilbyder for at gøre hverdagen nemmere for deres...

01.12.2017

Kompromisløs kvalitet

Det gode håndværk, råvarer af bedste kvalitet og et stramt og kompromisløst koncept. Sådan lyder...

01.12.2017

Fra fisk til komplette måltider

For 15 år siden startede de med fiskelevering til private, fordi de ville gøre det nemmere for da...

01.12.2017

Tag aftensmaden med hjem fra kantinen

Er arbejdsdagen trukket lidt ud, skal I hurtigt videre til familiens fritidsaktiviteter, eller...

01.12.2017

Convenience har vækstpotentiale

Trine Hahnemann stiftede i 1996 Frokostkompagniet – ud fra et ønske om at lave hjemmelavet kantin...

01.12.2017

Danskernes madvaner

Hvordan har danskernes madvaner ændret sig de seneste år? Er der nogen karakteristika, vi kan læn...

01.02.2018

Brands med forskellige styrker

Nogle brands har stor værdi, fordi de lokker kunder til. Andre fordi de er sikkerhed for god kval...

01.02.2018

Et stærkt brand

Mærkevareleverandørerne er på hårdt arbejde, når de skal opbygge og styrke mærkevarens værd...

01.05.2018

Köttbullans konkurrenter

10.044.130. Så mange kødboller blev der langet over disken i danske IKEA-restauranter sidste år...

01.05.2018

Fremtiden er startet

Laktoseintolerance og mælkeproteinallergi er skyld i, at vi i dag finder en lang række plantebase...

01.05.2018

Over halvdelen af danskerne ønsker at spise mindre kød

At spise vegetarisk er ifølge Dansk Vegetarisk Forening en handling, som gør verden til et bedre...

01.05.2018

Det grønne guld

Som det eneste hospital i Danmark har regionshospitalet i Randers op- nået det økologiske guldmær...

01.05.2018

Har du styr på begreberne?

Vegetarer spiser ikke kød, men indimellem æg og mælk. Det gør veganere ikke – de undgår alt anima...

01.09.2018

Hvad dufter I af?

Eksplosiv vækst Professoren er ikke i tvivl om, at vi vil se meget mere til brugen af sansepåvirk...

01.09.2018

Styrk oplevelsen med sanseoplevelser

De spisesteder, som har en sanselig strategi og skaber forskellige sansepåvirkninger i mødet med..

01.09.2018

Vi giver kunderne det, de vil have

Der spilles på alle sanser, når du besøger en 7-Eleven-butik. Nogle tiltag startede for mere end...

01.09.2018

Sansesamspil skaber totaloplevelse

Han har i årevis hjulpet den internationale stjernekok Heston Blumenthal fra den trestjernede...

01.09.2018

Sæson afgør sansefokus

Råvarerne. Servicet. Malerierne. Musikken på toilettet. På den højgastronomiske restaurant Tabu i...

01.09.2018

Sanserne sikrer vores overlevelse

Hver dag udsættes vi for hundredtusindvis af budskaber, påvirkninger og indtryk. For at skelne...

01.12.2018

Sushisalaten alle vil have

For lidt over et år siden åbnede den første bar. Siden er det gået stærkt. Yderligere tre er...

01.12.2018

Mesterkok i rød-hvide farver

Han er Europas tredjebedste kok. I januar repræsenterer han Danmark ved Bocuse d’Or i Lyon...

01.12.2018

Som at være hjemme ude

Aarhus’ bedste brunch får man hos Langhoff & Juul. De har i hvert fald lige vundet en pris for ne...

01.12.2018

Bag om White Guide

White Guide kårer årets danske restaurant, årets vinoplevelse, årets feel-good...

01.12.2018

De bedste af de bedste

Den 19. november blev Danmarks gastronomiske spidser kåret, da White Guide løftede sløret for åre...

01.12.2018

Danmarks Bedste Kantine

Som den første offentlige kantine nogensinde vandt de i oktober Kantineprisen med kantinen i Købe...

03.03.2020

Fast Casual

Hos Schulstad Bakery Solutions elsker vi burgeren.

03.03.2020

Ideer til vellykkede retter og snacks med rejer

Her får du ideer til, hvordan du får succes med rejer.

02.03.2020

F50 - Bønner og linser – naturens superhelte

Træt af kød, men frisk på proteiner? Benyt dig af bønner og linser - også kaldet naturens superhelte

02.03.2020

F50 - Bladgrøntsager – sunde og spændende

Her kan du stifte bekendtskab med en flok alsidige, klimasmarte råvarer, der er proppet med næring

02.03.2020

TEMA - Future 50 Foods

50 bæredygtige råvarer, der er gode både ud fra et ernærings- og miljømæssigt synspunkt

27.02.2020

Top 10 grunde til at vælge frossen fisk

Se vores liste over de 10 fordele, du får, når du arbejder med frossen fisk og skaldyr!

27.02.2020

Fremhæv fiskens smag med gourmetsaltning og rimning

Fisk er lækkert i sig selv, men med enkle midler kan man fremme og intensivere den gode smag endnu m

27.02.2020

Optimal tilberedning af fisk

Læs med her og lad os hjælpe dig med at tilberede din fisk!