Ingredienser
- rugbrød (rådej)
- 1 dl pesto
- 5 stk nye kartofler i skiver vendt i olie
- 4 stk danske tomat i skiver eller både
- 200 g frisk mozzarella
- 1 spsk friskhakket oregano
- 100 g spinat
- salt og peber fra kværn
Fremgangsmetode
Tø dejen efter anvisning.
Del dejen i to eller fire lige store dele, og rul dem ud til cirkler.
Fordel kartoffelskiverne på dejen, drys med salt.
Stil pizzaerne til hævning et lunt sted eller i raske skab til 3 x størrelse.
Bag pizzaerne ved 230°C gerne på bage sten i ca. 10 minutter.
Pynt pizzaerne med pesto, tomater, mozzarella og frisk spinat og oregano, salt og peber
Servér med en god salat til
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999