om virksomheden

Vi er bagere

Vi bager som dig – bare i større skala

Hos Kohberg er hemmeligheden godt håndværk og gode råvarer. Vi gør os umage, for det er et stort ansvar at være med i danskernes hverdag lige fra morgenstunden. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle os – men vi værner også om traditionerne. 

Kohbergs brød er både godt for dig, naturen og miljøet

Brød er en naturlig del af vores daglige kost – og hos Kohberg starter den naturlige proces allerede på marken. De råvarer, vi benytter i vores brød, er dyrket naturligt med omtanke for miljøet, og vores mel og kerner er fri for stråforkortere og GMO. Kohbergs produktion foregår i Danmark, så vi skal ikke transportere varerne langt fra bageri til butik. Dermed sparer vi miljøet for unødig C02.

Vi bager med dansk mel

Siden bageriet blev grundlagt i 1969, har Kohberg været danskejet, og vores rødder er stadig solidt plantet i den sønderjyske muld. Det er også helt naturligt for os at bage med mel fra korn, der er dyrket i Danmark. Vi bruger så vidt muligt danske råvarer, og hovedingrediensen i vores brød er altid dansk mel.  Når du ser det rød/hvide ”dansk mel”-logo på vores brødposer, kan du være sikker på, at du står med et Kohberg-brød, der er bagt i Danmark af vores uddannede bagere og af dansk mel.

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.