Hos Kohberg er hemmeligheden godt håndværk og gode råvarer. Vi gør os umage, for det er et stort ansvar at være med i danskernes hverdag lige fra morgenstunden. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle os – men vi værner også om traditionerne.
Brød er en naturlig del af vores daglige kost – og hos Kohberg starter den naturlige proces allerede på marken. De råvarer, vi benytter i vores brød, er dyrket naturligt med omtanke for miljøet, og vores mel og kerner er fri for stråforkortere og GMO. Kohbergs produktion foregår i Danmark, så vi skal ikke transportere varerne langt fra bageri til butik. Dermed sparer vi miljøet for unødig CO2.
Siden bageriet blev grundlagt i 1969, har Kohberg været danskejet, og vores rødder er stadig solidt plantet i den sønderjyske muld. Det er også helt naturligt for os at bage med mel fra korn, der er dyrket i Danmark. Vi bruger så vidt muligt danske råvarer, og hovedingrediensen i vores brød er altid dansk mel. Når du ser det rød/hvide ”dansk mel”-logo, kan du være sikker på, at du står med et Kohberg-brød, der er bagt i Danmark af vores uddannede bagere og af dansk mel.
Du kan kontakte virksomheden på nedenstående oplysninger:
Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Følg virksomheden på:
Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag
Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends
Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.
Vores bagere har arbejdet på fem stærke optimerede opskrifter af vores 950 g frostrugbrød.
Nye rugbrødssnacks, som smager dejligt, mætter godt og udgør et alternativ til de usunde snacks.
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.