om virksomheden

Mød Pods of Beans Karoline og Allan Werner en familievirksomhed

Vi har sammen skabt en drøm af et kakaounivers. Det startet med vores kærlighed til kakaobønnen og det at producere økologisk og holistisk raw food med næring til dig.

Allan som er økologisk landmand og kok producer omhyggeligt alt i hånden ved lave max 40 grader for at bevarer så meget ernæring som muligt fra kakaoen bønnen. Den kakao vi bruger stammer fra økologisk landbrug fra den dominicanske Replublik og Ecuador.

Vi fremstiller vi en økologisk kakao drink til varm og kold kakao, Raw økologisk chokolade og den lækkerset raw økologiske smørbare chokolade. Den kommer i 4 forskellige smags varianter klassisk chokolade, mynte, appelsin og lakrids .

Det unikke ved vores økologiske smørbar chokolade -  Det er kun lavet på 2 - 3  ingredienser det 100% vegansk, laktosefri og uden palmeolie. Med høj gennemsigtighed så du tydelig forstår hvad du spiser.

For os handler alt det her om den fantastiske smag og sundheden i produktet. Det at arbejder med den rene råvarer for at opnår bedre ernæring i vores mad.

Vi har altid haft stor kærlighed til chokolade og en stor lidenskab for at støtte bæredygtigt, økologisk .

Vi har lige åbnet en cafe i Ny kongens gade 14. Da det længde har været en af vores store drømme at skabe et kakaounivers ,hvor folk kan komme og opleve kakaoen på en ny måde.

 

 

 

 

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.