![](https://d7vyj4bt6i7jd.cloudfront.net/articles/400/image-20240424110031.jpg)
Inspiration til sommerens bagværk til de professionelle køkkener
Bliv klar til sommerens kommende sæson med Valsemøllens nye sommerkampagne til professionelle.
Vores udviklingsbagere har haft travlt med at udvikle nye opskrifter og inspiration, med fokus på sommerens buffet ude i de professionelle køkkener.
I år taler sommerkampagnen ind i et inspirerende udvalg af lækkert surdejs bagværk med afsæt i vores nyhed ”Ferment – Aktiv surdej”, der giver det lækre surdejsbagværk, nemt og hurtigt.
Se vores sommerkampagne til professionelle: https://www.valsemollen.com/foodservice/bageunivers/sommerens-bagvaerk/
![](https://d7vyj4bt6i7jd.cloudfront.net/articles/400/image-20240424110017.jpg)
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Seneste nyheder
NYHED! Lækre grove chilipølser med chili faktor og smagfulde ramsløgspølser
Pift din sommer op med disse lækre nye varianter fra Delitaste - perfekte til grillen!
Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer
Delitaste lancerer ny serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med kastanjer.
Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej
Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.
Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”
Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".
Friske og sprøde opskrifter til sommeren!
Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.
Nyhed! Vegansk Pepperoni
Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini
Nyhed! HELLMANN’S Professional
Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer
Inspiration til sommerens bagværk til bagerierne og de professionelle køkkener
Bliv klar til sommerens kommende sæson med Valsemøllens nye sommerkampagne til professionelle.
Bliv klar til grillsæsonen!
Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade
Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger
Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger
Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder
April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad