X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Sprød sommer-sandwich! ☀️

Er der noget mere lækkert end at tage en bid af en skøn, rustik sandwich med to velsmagende stykker brød og lige nøjagtigt det fyld, du holder mest af. Det kan være en italiensk inspireret sandwich med mozzarella og skinke, pesto og grønt, en clubsandwich med kylling og bacon eller klassikeren med skinke og ost. Eller noget helt andet.

Du bestemmer! Sæt dit eget præg på fyldet og server dem for dine gæster eller sælg dem i bagerierne 😋

Ingen sandwich uden lækkert brød! Vi foreslår vores grundopskrift på surdejsbrød med brødblandingen surdejsbrød 100/0 og eller opskriften hvor du blander selv med Øko basis hvedesur eller vores tørret speltsurdej. Opskrifterne er nemme at gå til og du sikrer dig et godt resultat af lækre surdejsbrød, der er nemme at anvende til sandwich.


Find opskrifter og inspiration til surdejsbrød

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

22.08.2024

Ny lancering af Delitaste Flæskestegssauce

Udviklet af vores produktspecialister og produceret i Danmark.

01.08.2024

Sprød sommer-sandwich! ☀️

Du bestemmer! Sæt dit eget præg på fyldet og server dem for dine gæster.

01.08.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Rugotto

Månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

03.07.2024

NYT FJERKRÆPÅLÆG FRA DELITASTE

Prøv vores 3 nye fjerkræpølser i skiver.

03.07.2024

Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer ny serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med kastanjer.

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer