Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24. maj 2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Focaccia, panini, italienske baguettes, pizza og rustikke sandwichstykker. Du kan komme godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej, der laves med ”Ferment – Aktiv surdej”. 

Én magisk grunddej, der kan blive til lige præcis hvad du har lyst til at servere i dit køkken!

Opskriften på dejen, der kan lidt af hvert, får du her

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.