Fremgangsmetode

Udskriv
  1. Læg baconskiver i 10 muffinforme, så hele formen er dækket – halvér evt. nogle af baconskiverne. 
  2. Slå et æg ud i hver af muffinformene og krydr med salt og peber. 
  3. Fold baconskiverne ind til ægget, så det danner en fold. 
  4. Bag dem midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter. 
  5. Tag de færdige æggemuffins ud af formen, drys med hakket purløg og servér straks.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.