Skær kartofler i tynde skiver og kom dem i et fad. Læg tynde skiver smør over. Drys med friskhakket timian og rosmarin. Del de hele hvidløg og læg dem sammen med kartoflerne. Drys med friskkværnet sort peber og salt. Bag kartoflerne i ovn 200 °C ca. 40 minutter, indtil de er møre. Kom bacon på en bageplade og tilbered i ovn, indtil de er sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir og hak dem til krymmel. Drys kartoflerne med baconkrymmel og lidt friske urter.
Servér gerne til torsk
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.