Saftige nyheder fra Tender Pork – Grillkøller med pebermarinade og Skankeklumper med svamperub
Hvis du allerede kender produkterne fra Tender Pork, så ved du også, at du er sikret et mørt stykke kød, som holder sig saftigt selv efter en længere tilberedning, og når kødet holdes varmt op til serveringen. Og nu kan du glæde dig over hele to nyheder.
Den ene er en ny variant af de populære grillkøller, som er skåret af skinkeskank fra danske grise. Når kødet tilberedes, trækker det sig sammen, så benet fritlægges, og dermed får køllerne deres karakteristiske facon. I den nye smagsvariant er køllerne krydret med en pebermarinade, der er tilsmagt med blandt andet stegte løg, peberfrugt og hvidløg. Det giver en lækker, fyldig smag, som er nem at kombinere med andre smagsuniverser.
Den anden nyhed, Skankeklumperne, er også skåret af skanken fra dansk gris, men er en mindre udskæring på cirka 95 g. Her har vi valgt at krydre kødet med en svamperub af tørret champignon sammen med tomat, paprika og muskatnød. Lækre, dybe smage, der giver mindelser om efterår - men som selvfølgelig kan spises året rundt.
God fornøjelse i køkkenet!
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet