Smagsbomber på din pizza - Sig ”Buongiorno” til Ventricina, Calabrese og Nduja
Ventricina er en skøn, velkrydret salami, der både er spicy uden at være brændende, og hvor man nemt spotter de tydelige hele peberkorn. Samtidig har den en karakteristisk sødme, der spiller smukt sammen med f.eks. tomatsaucen på en pizza. Ventricina har en grovere tekstur end de fleste andre salamier og kommer i flotte skiver med en diameter på 6,6 cm.
Salamien Calabrese kommer, som navnet antyder, traditionelt fra Calabrien, der er ’snuden’ på det italienske støvleland. Her er man glad for spicy mad, men lige præcis denne pølse er mere rund og aromatisk i smagen.
Oprindeligt kommer Ndujaen også fra Calabrien, men i modsætning til Calabresen er der virkelig fut i smagen her! Traditionelt er Nduja en smørbar pølse – nogle gange næsten flydende og konserveret på glas. Vi har dog gjort det lidt lettere for dig at bruge Ndujaen, så den kommer i form af smuldrede tern af ekstra krydret gris, lige til at bruge fra frost.
Alle de nye toppings er geniale på pizza, men brug dem endelig også i salater, bagels, sandwich, pastaretter eller i ovnretter.
God fornøjelse i køkkenet!
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet