Fremgangsmetode

Udskriv
  1. Bland hakket kød sammen med hakket citrongræs, revet hvidløg, skal fra lime, tørret koriander, sambal oelek og salt. 
  2. Form det hakkede kød til små kugler. Panér i mel, æg og bagefter panko. 
  3. Steg i friture, indtil de er gennemstegte og gyldenbrune. 
  4. Hak hvidløg, ingefær og chili meget fint. Bland med limesaft, sesamolie, soja og sweet chili sovs. 
  5. Læg salatblade ud. Anret nogle kødboller på hvert blad.
  6. Pynt af med chili, forårsløg, sesamfrø, radiser, mynte og koriander. Servér med asiatisk dip og nyd!

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kødboller

Salat

Asiatisk dip

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.