Glad kok = glade gæster
Deltag i konkurrencen om at vinde en lækker køkkenmaskine fra KitchenAid
Evald er køkkenchef og arbejder til daglig i et dansk kantinekøkken. Her har de specialiseret sig i at lave god mad til mange gæster – hver dag. Maden serveres som buffet, hvilket stiller store krav til råvarernes kvalitet i forhold til at holde sig velsmagende og lækre fra første til sidste gæst, og i køkkenet har de gjort sig rigtig gode erfaringer med Tender Pork:
“Tender Pork er jo næsten umuligt at gøre tørt. Det kan vi ikke rigtig komme udenom. Det er vanvittigt mørt og saftigt. Lige meget om det er endestykket eller midterstykket, så ved man, at man har et kvalitetsprodukt. Det kan stå rent, men vi kan også bruge det, hvor vi har givet vores eget besyv med. Vi kan lave vores egen lille salsa at komme ovenpå. Så flytter vi tiden hen på tilbehøret fremfor at bruge rigtig meget tid på kødet”.
Evald – køkkenchef
Stor smag – selv ved varmholdelse over længere tid
I en kantine – og ved buffetserveringer generelt – er det vigtigt, at menuen holder sig smagfuld og lækker helt til sidste gæst. Derudover skal menuen ofte kunne forberedes i god tid, og her adskiller Tender Pork sig markant fra andre udskæringer. Det skyldes dels kødets høje kvalitet, dels den smagsneutrale lage, som netop er med til at holde på kødets saft og kraft:
”Når vi skal varmholde vores Tender Pork-produkter, så er det bare så nemt. For de kan enten stå i ovnen ved den kernetemperatur, vi ønsker, eller vi kan flytte det over i en termokasse, hvis der er spidsbelastning på ovnene. Om det er to eller tre timer efter, så er det den samme kvalitet, som når man tager det ud af ovnen. Det giver en vis sikkerhed i, at man ikke optager en ovn forgæves”.
Evald – køkkenchef
Med Tender Pork frigiver du således både tid og ressourcer i køkkenet. Du kan let planlægge dine serveringer, og du kan bruge ressourcerne bedst muligt, så du med sikkerhed kan give dine gæster en smagfuld spiseoplevelse. Samtidig er Tender Pork et godt valg, når du vil skabe mindre madspild – du kan nemlig bruge hele stykket, fordi kødet er mørt hele vejen igennem.
Læs mere om Tender Pork på Danish Crowns hjemmeside, hvor du også kan deltage i konkurrencen om en lækker køkkenmaskine fra KitchenAid her
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet