Vend rødkål sammen med æbleeddike og stil den på køl i ca. 20 minutter. Skær skal og hinder af appelsinerne. Skær langs appelsinbådenes hinder, så fileterne løsnes, uden at hinderne følger med. Vend halvdelen af appelsinfileter, ost og tranebær sammen med den marinerede rødkål og brug resten til pynt.
Brun medisteren i smør ved kraftig varme i ca. 3 minutter på hver side. Steg medisteren ved svag varme i yderligere ca. 8 minutter på hver side. Tag den op, skær den i 10 stykker og hold dem varme. Lun pølsebrødene og skær dem næsten igennem. Smør dem med dijonnaise, kom lidt salat i og derefter den stegte medisterpølse. Top op med mere salat og pynt med appelsinfileter, ost, tranebær og friske persilleblade.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.