Skær ananas i firkanter og forårsløg i passende størrelse. Sæt pepperoni, ananas og forårsløg på spyd. Kom på en varm grill eller grillpande. Grill ca. 10 minutter indtil de har pæne grillstriber, og ananassen har lidt bid tilbage. Rist mandler i ovn ved 170 °C i ca. 15 minutter, eller indtil de er gyldenbrune. Drys med salt og hak groft bagefter. Mix basilikum, pinjekerner, hvidløg, reven parmesanost, citronskal og -saft, olivenolie sammen til en pesto. Smag til med salt og peber. Servér de grillede spyd sammen med mandler og nylavet basilikumpesto.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.