Det er saftsus’me mørt
I år kommer vi med disse spændende nyheder fra Tender Pork®
- Kamben af gris krydret med BBQ-rub af bl.a. paprika, tomat og brun farin. Et oplagt valg til grillmenuen
- Flanksteak – skåret af skinkeinderlår af gris, tilsat lage og krydret med en velsmagende rub af hvidløg og grøn peberfrugt. Et magert stykke kød med stor smag
- Bryststeg af gris tilsat lage og marineret med BBQ-rub af bl.a. paprika, tomat og tørret æble. Kan serveres enten som hel steg, i skiver eller i tern
Med Tender Pork® fra Danish Crown Professional får du kvalitetskød fra danske grise, som er supervelegnede til buffet, hvor kødet skal holdes varmt over længere tid.
Det skyldes den naturlige lage, der er tilført kødet – en god gammel køkkentradition, hvor lagen sikrer, at kødet altid er mørt og samtidig bevarer både saft og kraft.
Tender Pork® egner sig godt til genopvarmning og rester kan nemt anvendes, så du minimerer madspild – et stort plus for den bæredygtige køkkendrift.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet