Fremgangsmetode

Udskriv
  1. Varm suppen, sigt fyldet fra og gem til senere brug. 
  2. Tilsæt græskar og kog suppen op. 
  3. Lad suppen simre ved svag varme ca. 15 minutter. 
  4. Skær kyllingefilet i tern og steg på en pande ca. 8 minutter. 
  5. Hæld de stegte bacon flakes ved det sidste minut af stegetiden. 
  6. Blend suppe og græskar med hvidløg og smag til med salt og peber. 
  7. Kom kyllingetern og bacon i suppen. 
  8. Pynt med persille og servér straks med friskbagt brød.

Tip

Servér evt. suppen i et halvt udhulet græskar og gratiner med revet cheddarost i ovnen i ca. 6 minutter ved 220 °C.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Suppe

Pynt

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.