Bliv klar til grillsæsonen!
Skyd sommersæsonen i gang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade. Der er masser af muligheder, og her får du et lille udpluk til inspiration.
Saftig kamfilet med chipotle og ahornsirup
Den populære chipotle tilføjer kødet et pikant og en anelse røget chili-strejf, som komplimenteres på bedste vis af den fyldige sødme fra ahornsirup. Kamfileten tilhører vores Tender Pork serie, som er kød tilsat en smagsneutral lage, der holder kødet saftigt og mørt, også selvom det holdes varmt over længere tid.
Find opskriften her
Ølmarinerede grillkøller af dansk skinkeskank
Du kan også servere grillkøller skåret af dansk skinkeskank med ølmarinade. Ved tilberedning trækker kødet sig sammen, så benet fritlægges, og du kan f.eks. servere dem som her med en lækker, sommerlig melonsalat.
Forny din sommer-hotdog med lækre, ferske pølser, der er perfekte til en tur på grillen
I modsætning til de klassiske hotdogpølser er de ferske pølser ikke kogt eller røget og skal derfor altid gennemsteges, men samtidig gør det pølsen ekstra saftig, når den krydrede fars i pølsen, tilberedes. Servér f.eks. med spidskål-koriandersalat, salatløg og krydderketchup, men hvis du ønsker at servere noget andet end hotdogs, kan en krydret polenta, der også vendes på grillen, være et spændende nyt tilbehør til pølsen.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet